Quintela de Leirado
Quintela de Leirado

Gastronomía

Os pratos tradicionais e típicos da zona son, ó igual que en outras moitas zonas galegas, o cocido, o lacón con grelos, a empanada, o caldo galego, etc..., e en canto a repostería, o roscón, a bica, o brazo de xitano, etc..., que os habitantes de Quintela de Leirado, elaboran artesanalmente nos distintos fornos veciñais que se conservan en cada parroquia.

Tamén cabe destacar a carne da vaca de raza cachena, típica desta zona.
Domingo, 27 de Abril

Cargando...

  • Museo da Emigraci�n a Guinea Ecuatorial
  • Mancomunidade Terra de Celanova
  • Deputaci�n Ourense
  • Xunta de Galicia
Twitter

Concello de Quintela

  • Acceso al SINAC (Sistema de Información Nacional de Aguas de Consumo)
  • GDR L�mia Arnoia
  • PLAN DE ACCI�N PARA O CLIMA E A ENERX�A SOSTIBLE
  • Acceso M�bil
  • Axencia Galega de Desenvolvemento
  • Ministerio de Agricultura, Alimentaci�n y Medio Ambiente
  • Xunta de Galicia
  • Galicia
  • Feader: Europa inviste no rural

� 2013 QUINTELA DE LEIRADO - Todos os dereitos reservados  |  Aviso legal - Pol�tica de privacidade  | Privado //  Dese�o web Planos.org