Quintela de Leirado
Quintela de Leirado

Gastronomía

Os pratos tradicionais e típicos da zona son, ó igual que en outras moitas zonas galegas, o cocido, o lacón con grelos, a empanada, o caldo galego, etc..., e en canto a repostería, o roscón, a bica, o brazo de xitano, etc..., que os habitantes de Quintela de Leirado, elaboran artesanalmente nos distintos fornos veciñais que se conservan en cada parroquia.

Tamén cabe destacar a carne da vaca de raza cachena, típica desta zona.
Sábado, 02 de Noviembre

Cargando...

  • Museo da Emigración a Guinea Ecuatorial
  • Mancomunidade Terra de Celanova
  • Deputación Ourense
  • Xunta de Galicia
Twitter

Concello de Quintela

  • GDR Límia Arnoia
  • PLAN DE ACCIÓN PARA O CLIMA E A ENERXÍA SOSTIBLE
  • Acceso Móbil
  • Axencia Galega de Desenvolvemento
  • Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
  • Xunta de Galicia
  • Galicia
  • Feader: Europa inviste no rural

© 2013 QUINTELA DE LEIRADO - Todos os dereitos reservados  |  Aviso legal - Política de privacidade  | Privado //  Deseño web Planos.org